About Me

header ads

Важливі сторінки

 Найчастіше інформації на одній головній сторінці недостатньо для того, щоб остаточно довіритися компанії. Людина хоче більше дізнатися про неї, переконатися в її надійності. Для цього на сайті має бути низка інформаційних сторінок.


Про компанію та контактна інформація


Ці сторінки доречні на будь-якому сайті і обов'язкові для сайтів тих компаній, які продають товари або надають послуги. Їхнє завдання – показати відвідувачу, що ваша компанія справжня, що вона не закінчується сайтом в Інтернеті.


На сторінці «Про компанію»:


• Вкажіть повну назву компанії.


• Розкажіть коротку історію компанії.


• Наведіть конкурентні переваги


• Покажіть фотографії офісу/складу/виробничих приміщень (але подумайте про доречність цієї інформації).


• Розкажіть про свою команду, покажіть фотографії працівників. Кожен із працівників може дуже коротко написати про себе.


На сторінці «Контактна інформація»:


• Вкажіть розташування офісу на карті. Використовуйте для цього віджет Google Maps, але не використовуйте статичні зображення. Віджет дозволяє взаємодіяти з карткою – масштабувати, пересувати. Це допоможе людині зорієнтуватись на місцевості.


• Напишіть повну адресу організації. Якщо є сенс в окремій поштовій адресі, можна вказати і його.


• Вкажіть всю необхідну контактну інформацію: телефон, електронну пошту, скайп, адресу групи в соцмережах. Намагайтеся не додавати дані для галочки: пишіть ті канали, які ви дійсно відстежуєте і якими регулярно користуєтеся.


• Якщо має значення, напишіть режим роботи компанії.


• Додайте реквізити компанії.


• Завантажте свідоцтва/сертифікати, якщо такі є у вас та застосовні до вашої області.


За бажання, якщо інформації не так багато, можна поєднати сторінки «Про компанію» та «Контакти» в одну.


Майте на увазі: люди заходять на сторінки з інформацією про компанію набагато частіше, ніж ви думаєте. Якщо людина відвідує ваш сайт вперше, вона хоче переконатися, що її не обдурять. Якісно заповнені сторінки підвищують рівень довіри до вашого бізнесу.


Гарантії та умови доставки


Ці сторінки обов'язково повинні бути присутніми в будь-якому інтернет-магазині та бути доступними з головного меню.


На сторінці «Умови доставки» в першу чергу вкажіть, чи працюєте ви з доставкою по Україні (а, можливо, і світу) або тільки по конкретному місту/області. Наведіть список платіжних систем, що використовуються. Обов'язково опишіть усі доступні способи доставки та інші нюанси. Але постарайтеся зробити це лаконічно. Відвідувачі заходять на цю сторінку з метою отримати конкретну інформацію: чи підходять їм умови доставки та оплати.


Сторінка «Гарантії» призначена для того, щоб переконати відвідувача в безпеці угоди. Пишіть все, що може послужити аргументом на вашу користь (але не обманюйте людей, пишіть тільки правду): пряма робота з постачальниками або продукція власного виробництва, якісне пакування та страхування відправлення, гарантія повернення грошей чи товару

Важливі сторінки


Дописати коментар

0 Коментарі