About Me

header ads

Прискорюємо індексацію сайту

 10 перевірених методів прискорити індексацію сайту


Коли сайт оптимізований і запущений, тепер головна мета стоїть перед ним, щоб він почав індексуватися пошуковими системами. Сьогодні я вам розповім про 10 перевірених методів, як прискорити індексацію сайту пошуковими системами.


1. Додавання сайту до форм додавання пошукових систем


Кожна пошукова система має форму додавання сайту.

Це може прискорити індексацію вашого сайту.


2. Коментарі в популярних блогах


Пошукові системи дуже часто відвідують популярні блоги, щоб проіндексувати нові сторінки, і ваш коментар у свіжій статті може залучити пошуковик зайти на ваш сайт.


3. Сервіси питань та відповідей


Останнім часом все більшою популярністю користуються сервіси питань та відповідей великих пошукових систем, і я знаю точно, що це працює, оскільки частота індексації таких сервісів швидка плюс це спосіб залишити посилання назавжди.


4. Додавання RSS стрічки в RSS агрегатори


Це сайти, які публікують анонси сайтів, що беруть участь в RSS агрегаторі. У зв'язку з тим, що на них постійно оновлюється контент, вони добре індексуються пошуковими системами.


5. Постовий у популярному блозі


Дуже часто популярні блоги ставлять на коментарі nofollow і noindex, в результаті пошукова система не враховує посилання та не перейде на ваш сайт, і тут є вихід купити постовий у такому блозі.


Тут є багато корисностей від покупки постового, по-перше це посилання назавжди в ресурсі, що постійно розвивається. По-друге, посилання можна поставити з потрібним вам текстом, наприклад, купити ноутбук і так далі.


6. E-mail розсилання


Цей метод дуже корисний, оскільки ваші розсилки залишаються в архіві і посилання на ваш сайт теж.


7. Посилання у підписи на тематичних форумах


Пошукові системи позитивно ставляться до популярних форумів та постійно їх індексують.


Що стосується найпопулярнішого англомовного форуму seomastering.com цієї тематики, то там все набагато швидше, там можна залучити пошукового робота за одну годину або навіть швидше.


8. Додавання до закладок


Існує безліч популярних закладок, через які можна прискорити індексацію сайту плюс ще й отримати трафік.

9. Дзеркало блогу на безкоштовних блогових платформах


Це дуже допомагає прискорити індексацію вашого основного сайту чи блогу, оскільки пошукові системи дуже швидко індексують лише створені блоги.


10. Карта сайту від Google


Реєструємося в Google webmastertools, додаємо сайт, читаємо мануал як зробити sitemap, робимо і змушуємо пошукову систему Google частіше і глибше індексувати наш сайт.

Прискорюємо індексацію сайту


Дописати коментар

0 Коментарі