About Me

header ads

Трафік на сайт

 Якщо в інтернеті з'являється новий сайт, значить це комусь потрібно. Навряд чи хтось робитиме веб-ресурс заради самого факту його створення, у кожного власника сайту є мета: клієнти, передплатники, рекламодавці, популярність. Чим ширшою та активнішою буде аудиторія ресурсу, тим швидше ці цілі будуть досягнуті, тим ефективнішою буде робота сайту.


Навіть найуспішніший сайт може принести ще більше прибутку, якщо наводити на нього більше цільової аудиторії.


Не весь трафік однаково корисний


Який толк від сайту, якщо на нього ніхто не заходить? Хто робитиме замовлення, читати статті, кликатиме на рекламу? Користувачі – ось сенс існування інтернету, за їхню увагу щодня борються мільйони сайтів.


Привернути увагу аудиторії, тобто збільшити відвідуваність ресурсу, в силах кожного, навіть новачка, власника сайту або фахівця з інтернет-маркетингу.


Говорячи про відвідуваність, ми вживатимемо термін «трафік».


Трафік (від англ. traffic – рух) – загальна кількість унікальних відвідувачів, які прийшли на сайт із усіх каналів за одиницю часу.


Напрошується висновок: збільшуй відвідуваність, і продаж зросте. Однак це поширена помилка новачків, тому що не весь трафік однаково корисний.


Говорити про ефективну роботу сайту можна тоді, коли відвідувачі роблять на ньому цільові дії: реєструються, оформлюють замовлення, підписуються на розсилку або дзвонять до компанії. Тому важливо наводити на сайт якнайбільше зацікавленої аудиторії, тобто цільової трафік.


Таргетинг (англ. target - мета) - рекламний механізм, що дозволяє виділити з усієї наявної аудиторії частину, яка задовольняє заданим критеріям (цільову аудиторію), і показати рекламу саме їй.

Для цього необхідно правильно вибирати та налаштовувати рекламні інструменти. Найбільш ефективна реклама, робота якої заснована на принципі вибірковості - націлення.


Такими інструментами є:


• пошукове просування;

• контекстна реклама;

• медійна реклама (банери);

• маркетинг у соціальних мережах.


Ви можете використовувати один або кілька видів інтернет-реклами в залежності від тематики сайту та цілей вашої компанії.

Трафік на сайт


Дописати коментар

0 Коментарі